OBH Nordica King Size Waffle 6972

Näst bäst i test

KichtenTime.se - 589:- sek
Fri frakt

OBH Nordica King Size Waffle är ett annat våffeljärn som mer eller mindre placerar sig bredvid Åviken 904 i de flesta tester och den största skillnaden är att detta våffeljärn gräddar ganska så stora våfflor där av namnet King Size Waffle. Perfekt för den som gillar de lite större varianterna.

Med ett enkelt reglage kan du justera temperaturen på järnet och där finns ett ordentligt handtag så det inte finns någon risk att bränna sig när den väl blir varm. Med detta våffeljärn ingår även en indikator som talar om när järnet är tillräckligt varmt för att börja användas.

Ett enkelt och bra våffeljärn med en snygg klassisk design ut av borstat stål som passar de flesta hem. Det största fördelen med detta järn är storleken på våfflorna och att det går snabbt att grädda våfflorna redan vid första våfflan.

Om du har haft problem med att handtaget blir för varmt på dina gamla våffeljärn så behöver du inte vara orolig när du använder detta järn då detta järn har ett ordentligt handtag som håller sig svalt under användningen.