OBH Nordica 6956

Näst bäst i test

KitchenTime.se - 489:- sek
Fri frakt

Än en gång hamnar OBH Nordica på andra plats men detta järn har en känsla av kvalitet dock är detta våffeljärn ett av de långsammaste i testet. Men den gräddar våfflorna okej och håller ett väldigt jämnt resultat jämfört med många andra.

För den som söker efter ett våffeljärn som gör ordentligt frasiga våfflor så är det kanske inte just detta våffeljärn du ska köpa då frasigheten inte är så pass bra som vissa andra våffeljärn men smaken är som baken. Vissa personer föredrar mjukare våfflor och då är detta ett perfekt våffeljärn. Alternativet är att låta våfflan få lite extra gräddningstid så löses det problemet.

Handtaget håller den lägsta temperaturen i vissa test och har även den längsta sladden för att underlätta placeringen vid användning vilket är ett ganska stort plus då många våffeljärn har för kort kabellängd. Men i några test visar det sig att detta järn bildar mycket kondens vilket gör att handtaget blir varmt, frågan är då vilket som stämmer bäst överens kanske är det så att nyare produktion har fixat problemet med detta järn.

Helt enkelt ett väldigt användarvänligt och bra våffeljärn.