KitchenAid Våffeljärn

Bagaren & Kocken - 3 495:- sek
Fri frakt

Om du älskar att göra belgiska våfflor ofta och inte har något emot att lägga ut några tusen på ett ordentligt våffeljärn så rekommenderar vi att köpa KitchenAid Våffeljärn. Detta järn har fått höga poäng i de flesta tester på nätet och det enda negativa har varit det höga priset.

Denna produkt utsöndrar en känsla av hög kvalitet med sin tydliga retrodesign som säkert många personer bara drömmer att ha i köket. Med denna häftiga retrokonstruktion går det att vinkla järnet med lite handkraft så att den flytande degen rinner till åt alla håll vid gräddningen. I och med denna konstruktion med denna typ av ställning så behöver du inte vara orolig för att järnet ska bränna underlaget den står på.

Tänk på att detta våffeljärn är väldigt tungt! Nästan 10kg väger detta våffeljärn, ett bra tecken på hög kvalitet.

Med sin höga effekt på 1400W kan den grädda två stora belgiska våfflor åt gången och med hjälp av din egna tidsinställning går det att ställa in hur länge du vill grädda dina våfflor för bästa resultat.

Detta är helt klart det perfekta våffeljärnet för belgiska våfflor men tyvärr kostar järnet närmare 3500:- och är endast till för personer som verkligen älskar belgiska våfflor så om du är en riktigt entusiast så kan vi varmt rekommendera detta våffeljärn.