Våffeldagen 2015 börjar närmar sig med rekordfart

Datum: 2015-02-11 13:49:19

VÃ¥ffeldagen 25e mars

Det är alltid värt att passa på att tipsa om att våffeldagen börjar närma sig och våffeldagen som alltid firas den 25 mars varje år och frågan är då om ditt våffeljärn står redo inför denna dagen.

Det kan vara värt att inspektera ditt våffeljärn en tid innan den 25e mars infaller då teflon ej håller för evigt och som många inte känner till så är teflon ganska så skadligt för kroppen. Det kan vara bra att vara ute i god tid med inspektionen då de butiker säljer slut på sina bästa våffeljärn redan några dagar innan våffeldagen.

Mitt tips är att inspektera våffeljärnet några veckor innan våffeldagen så du har god tid på dig att beställa ett nytt om ditt nuvarande skulle vara dåligt.

Vem vill ha en förstörd våffeldag?

Angående hemsidan så kommer hemsidan att få en hel del uppdateringar innan våffeldagen t.ex. så kommer belgiska våffeljärn att få en ordentligt uppdatering med tips på vilka våffeljärn som rekommenderas. Just nu har vi bara ett som kostar alldeles för mycket för de personer som skulle vilja testa och den enda produkten vi rekommenderade för nybörjare har så klart utgått från alla butiker.

Vi kommer även gå igenom vanliga våffeljärn och se om något nytt intressant har tillkommit på den svenska marknaden men även recepten kommer få sig en liten uppdatering. Det finns en hel del intressanta recept som inte är direkt kända för de flesta svenskar och tyvärr har den avdelningen inte riktigt fått känna något kärlek men det kommer nu innan våffeldagen. Ta gärna och besök oss igen när våffeldagen närmar sig för fler intressanta recept som du kan prova på våffeldagen.